barnvakt

lämnar er för småttingarna nu!

oliver sykes


fick nyss veta att min pojkvän kommer hem imorgon, så jävla sköööönt. fyfan va jag saknar honom, hade aldrig klarat en hel vecka till utan min älskling.
aaaa men just nu sitter jag i min säng i alla fall o har jeteeetråkit. väntar på att klockan ska bli typ 17.40, det är fan mer än 2 timmar kvar :(
nae nu ska jag ner o äta nudlar. pussilussisar


my weakness is


saturday

ligger i sängen och segar, vaknade för en 40 minuter sedan ungefär. ska ta och sätta på ett desperate houswifes avsnitt och sen duscha och fixa mig osv. sen ikväll ska jag vara barnvakt! jag tycker faktiskt att det ska bli jättekul, älskar barn, tycker dom är helt underbara. (dom flesta i alla fall..)
lite halvgammal bild sådär. japp.

the boys who..


i wanna be with you, i wanna feel your love

hej mina vänner. gick hem från skolan före sista lektionen för att jag har sån jävla mensvärk, höll nästan på att spy i skolan.
när jag kom hem gick jag o la mig och sov i 2 timmar, och nu ligger jag i sängen och segar. tror det blir att bara ligga hemma ikväll. inte kul alls på en fredags kväll, men orkar inte ta med nånstans med den här smärtan. har aldrig i hela mitt haft sån här mensvärk. just nu önskar jag att jag hade fötts till en kille

mjao

ligger just nu och kollar på desperate houswifes och väntar på att mamma ska göra mumsig tacos.
sen får det nog bli att gå o lägga sig ganska tidigt, är dyngtröööööööött. så är det ju fredag imorn med så jävla skööönt

hmmm

förr har jag haft brunt underhår och har funderat på att skaffa det igen, tycker det är perkele snyggt. men har också blivit jättesugen på att vänta tills mitt hår blir lite längre och göra dip dye!

nu har min vanliga beslutsångest uppstått!


i miss your laugh, your smile

kom nyss hem från grannarna. gick dit direkt efter skolan och pratade med christina som hon heter för jag ska vara barnvakt åt hennes barn på lördag :) sen satt jag kvar där en stund och pratade en stund med henne om massa annat.
nu måste jag tyvärr plugga SO, ska komplettera provet vi hade för jag fick icke godkänt för jag är sämst. </3

suddig bild :(((


snel hest eta gres dum hest bli hamburgare

tiden efter skolan idag har jag tillbringat med min kära vän amanda. vi var ute o sprang en runda, men såklart ska mina fötter hålla på o dryga. sen har vi bara suttit o pratat om allt o inget och flottat mat.
ska plugga SO nu, sen blir det fan att sova asså. skolan tar död på mig, går runt som ett lik hela tiden. är så trött på morgonen så jag orkar inte bry mig, jag tar på mig kläder o slänger upp håret i en knut sen vandrar jag runt halv sovandes i skolan hela dagen.
usch ge mig påsklov
amanda o jag på hajk med klassen i höstas :$

jobbig måndag

FYFAN va jobbigt det var i skolan idag. dagen gick faktiskt ganska snabbt, men fy helvete vad trött jag var, höll på o somna sista lektionen.
när jag kom hem från skolan drog jag ett varv runt norf, kom hem för en liten stund sen.  men det gick inte heller bra, fick så ont i fötterna att jag knappt kunde gå ens. k på det. nu ska jag i alla fall gå in i duschen o sen måste jag plugga so. efter det kommer jag sova gott

you can be the smile i don't want

min älskling har precis åkt hem o lämnar mig i 2 veckor för att åka till göteborg o praoa, kommer dö utan honom :(
imorgon börjar en ny jobbig vecka i skolan i alla fall, så ska strax gå o lägga mig så jag orkar upp imorgon!

bild från igååår

a day to remember

har nyss tagit ett bad, satana perkele va skönt o avslappnande det var. innan det var jag ute och sprang ett varv runt norf med min kära bror, och nu har jag landat i sängen och lyssnar på härliga låtar med a day to remember. VISST :')

mjaow

shululul bro's. har varit med min babe hela dagen, fan va underbar han är.
nu ska jag snart lägga sig o sova lite för imorgon är det skola igen wiiieee <33333333 kuwl kuwl kuwl. ae, men ärligt talat så är inte den här veckan så farlig azzzz, har inga prov alls. chill man. har spexfoto på fredag med! ae det är grejer det :')
ney lo nu ska jag borsta tänderna , pussisar mina pärlor <3

ut o springa

har precis gjort mig en smoothie. när den är slut ska jag ut o springa en sväng, med tanke på att jag inte har tränat sen i måndags så kommer det kännas jävligt bra.
när jag kommer hem igen ska jag ringa och väcka min pojkvän o se till så att han kommer hit!

vill bli 18..

fyfan va jag längtar tills jag blir 18! är så himla sugen på att tatuera mig.
här har ni bilder på några tatueringar jag tycker snygga!

wishing

helluusan. kom nyss hem, har varit utlåst så gick hem till mina grannar o satt där en stund.
nu sitter jag o äter mackor o det känns som jag skulle kunna äta 59 mackor innan jag blir mätt.
om en stund kommer min boyfriendo, får se vad som hittas på ikväll!
nae men nu ska jag gå o göra en till macke, pyysssen

life's a bitch. oh no wait. that's you.

kom hem nyss från pojken min. sitter just nu med ricinolja i håret, mmm håret ser så fint o fräscht ut när man har det i!  eller?
ska skölja ur det om ungefär 15 min sen blir det sängeeen, lövely. o imorn är det spanska prov, hm nice, har inte pluggat nått, men på ett eller annat sätt fixar jag ett G ;)
vi hörs imorn mina duvor, pyysss

my love <3


i fucking miss how we used to be

okej såååå bra gick det med pluggandet. har inte ens rört böckerna. skjuter upp pluggandet ännu en dag, och på fredag är det prov! jötte pra den.
ligger just nu i sängen like a boss o skiter i plugget o lyssnar på one direction. feels great. har även sovmorgon imorgon, priiima!
bild på le me för nån vecka sen

börjar om igen

tänkte börja att blogga igen, får se hur länge jag orkar den här gången haha ;) kommer göra inlägg när jag har tid o lust! min söta vän NIKI är det som har gjort allt i min design, himla duktig är hon VISST?
jaaaa nu ska jag äta tacos o plugga :')

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0